Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen

Wanneer is de Camping geopend?

De camping is normaal het gehele jaar open, echter dit jaar nemen we een winterpauze en zijn we van 1 december t/m 5 januari 2024  gesloten . In de winter is er een verwarmd toiletgebouw in onze kantine en verwarmd minder valide sanitair. Het grote centrale gebouw midden op de camping is dan gesloten

Wat is de aankomst en vertrek tijd?

De aankomst tijd voor kamperen is 13:00 uur en vertrek tijd 12:00 uur ( oktober tot maart zijn we flexibel, vraag hier na)

De aankomst voor de verhuur accommodaties is 15:00 uur en vertrek tijd 10:00 uur

Ik heb gereserveerd maar nog geen reserveringsbevestiging ontvangen?

Het kan zijn dat wij uw e-mailadres niet goed hebben ontvangen of dat er met de postbezorging iets mis is gegaan. Heeft u gereserveerd, maar nog geen bevestiging ontvangen ?  Check voor de zekerheid uw Spam box. Neem dan contact met ons op via  mail of op telefoonnummer 0545261290. (staat doorverbonden naar mobiel)

Hoe betaal ik mijn vakantie?

Na het reserveren ontvangt u van ons een reserveringsbevestiging. Hierop staan tevens de betalingstermijnen.  En een link om via iDEAL te betalen.

Zijn er auto’s toegestaan op de camping?

Ja, er mag één auto op het terrein geparkeerd worden. Een eventuele tweede auto kunt u parkeren op de parkeerplaats vooraan de camping. 

Zijn barbecues en vuurkorven toegestaan op de camping?

Ja, maar alleen in overleg is het gebruik van een barbecue of vuurkorf toegestaan, indien u de nodige voorzorgsmaatregelen neemt. De barbecue dient op een veilige plaats te staan. Alleen aanmaken met aanmaakblokjes. Open vuur direct op de grond is niet toegestaan. Mocht er erge droogte zijn zoals in de zomer van 2018 dan is gebruik van barbecue en vuurkorf  niet toegestaan

Zijn huisdieren toegestaan bij camping Veldzicht?

Welopgevoede huisdieren zijn welkom op de camping mits u ze aangelijnd houdt of een gaas plaatst rond uw plaats. Uitlaten is alleen toegestaan buiten de camping. Honden mogen niet zwemmen in de visvijver. Op 200 m afstand is een kikkerpoel/plas waar de hond kan zwemmen, op 800 m is rivier de Berkel.

Zijn huisdieren toegestaan in de accommodaties bij camping Veldzicht?

Ja 2 huisdieren toegestaan, meer evt in overleg.

Kan ik een bijzettentje plaatsen bij mijn gereserveerde plek?

Dit kan altijd bij de kampeerplaatsen. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Wel even melden bij reserveren. 

Logés zijn van harte welkom.

U dient uw logé wel aan te melden bij de receptie. De kosten hiervoor zijn bij een kampeerplaats € 5,- per persoon per nacht. Exclusief toeristen belasting.

Is er een wasmachine en droger op de camping?

De camping beschikt over één wasmachine en droger. U kunt uw was afgeven bij de receptie. Wij verzorgen dan uw was. Wassen kan tegen betaling €5,- wassen €5,- drogen.

Is er een recreatieteam aanwezig?

Er is bij ons geen recreatieteam. Wel organiseren wij elke maand één of meerdere leuke activiteiten voor jong en oud.

Kunnen familie/vrienden een bezoekje brengen aan de camping?

Bezoekers zijn van harte welkom een bezoeker betaald €1,- voor toegang tot de camping. U dient uw bezoeker wel vooraf aan te melden bij de receptie. 

Kan ik boodschappen doen op de camping?

De camping heeft geen eigen kampwinkel. Wel verzorgen wij op bestelling elke morgen verse gebakken broodjes en zijn er verse eieren verkrijgbaar. VANonzeBOER zijn er soepen en (deel)maaltijden  zoals pasta sausen stoofpotje of Boeuf Bourguignonsaus met (h)eerlijk vlees. En (h)eerlijke vleespakketten voor de BBQ.

Is er WIFI op de camping?

Ja, er is WIFI Netwerk beschikbaar op de gehele camping. Bij de receptie kunt u een WIFI code aanvragen. De  WIFI gratis. 

Hoe blijf ik op de hoogte van de laatste aanbiedingen?

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen. Volg ons daarnaast op sociale media voor de laatste nieuwtjes. Stuur een mail naar info@campingveldzicht.nl

Heb ik een vis acte nodig om te vissen in de visvijver?

Nee u kunt vissen zonder vis acte. Vissen kan van zonsopkomst tot zonsondergang. Er mag niet gevoerd worden.

 

 

 

Links

VVV gemeente Berkelland

plattegrond