Arrangementen / Acties

HondenKampeerweekend April

5 t/m 7 april

2 nachten kamperen  voor 2 personen. €40,- Hond(en) €0,50 per hond per dag *
2 nachten kamperen  voor 1 persoon.    €25,- Hond(en) €0,50 per hond per dag *

*SVR-leden prijs.

Workshop(s) €10 per workshop voor 1 persoon met met 1 hond. Zie de inhoud van de workshops onder aan de pagina. Opgave is wenselijk i.v.m. voorbereidingen en organisatie.

Vrijdagavond is er een avondwandeling door het Geldersch Landschap achter de camping, nadien een kop koffie/thee in onze kantine en een traktatie voor de hond. Zaterdag is Anja Faas, Trimsalon Happy friends, aanwezig voor als u uw viervoeter wil laten verzorgen of om hem/haar te laten trimmen, u kunt een afspraak bij haar maken voor een behandeling. Op zaterdag en zondag kunt u de vooraf door u opgegeven workshops volgen, en kunnen de andere gasten natuurlijk komen kijken. Op zondag kunt u kijken naar een training van politiehonden.

Actie Pasen 2019

19 20 21 en 22 april.

3 nachten kamperen inclusief paasbrunch voor 2 personen. €87,50 all in i.p.v. €99,50*
3 nachten kamperen inclusief paasbrunch voor 1 persoon.    €49.50 all-in i.p.v. €57,50*
Tevens zullen we ons eigen paasvuur op de camping hebben. 

Als u reserveert graag bij opmerkingen paasarrangement invullen.

*SVR-leden prijs

 

Inhoud workshops tijdens Hondenkampeerweekend.

Miniworkshop Behendigheid.

Greet Abbink van Hondenschool ‘Hondsociaal’ uit Eibergen zal een mini workshop Behendigheid, ook wel bekend als Agility, verzorgen. Je mag met je hond meedoen en kennis maken met alle toestellen zoals hoogte en breedtesprongen, paaltjes, de wip, kattenloop, band, tunnel en slurf. Hartstikke leuk voor baas en hond. Kent je hond dit al, dan maken we een leuk parcours voor je. Minimale leeftijd van de hond vanaf ca. 8 – 11 maanden. Is de hond jonger dan zorgen we in ieder geval dat de ‘sprongen’ laag zijn en niet zo vaak genomen worden. Aan het eind krijg je een mooi certificaat van deelname. Ook kinderen mogen met hun hond meedoen, mits de hond door het kind ‘te houden’ is en onder begeleiding van een volwassene.

 

Miniworkshop Trick training.

Met behulp van de clicker, een apparaatje dat een klik geluid geeft, en heel veel voertjes leren we de hond allerlei leuke trucjes aan. Wat is nou pootje geven of mooi zitten …. Zou het niet veel leuker zijn als je hond je sokken kan uittrekken, of de rits van je jas open kan maken of rommel naar de prullenbak brengt? Dat en nog veel meer kun je de hond leren. Je krijgt op deze manier een hele leuke band met je hond. Ook geschikt om door kinderen te doen, mits onder begeleiding van een volwassene. Na afloop krijg je een mooi certificaat van deelname.

 

Aanlegtest schapen drijven.

Heb je een hond die van oorsprong gefokt is om schapen te drijven? Denk bijvoorbeeld aan de Border Collie, AustralianShepherd, Kelpie maar ook de schapendoes, Corgi, Collie en Sheltie. Dan bestaat de mogelijkheid om met je hond een ‘aanlegtest’ bij schapen te doen. Onder begeleiding van schaapherder Hans Abbink mag je hond bij de schapen en wordt er een uitgebreid rapport opgesteld.

Twijfel je of je hond hier geschikt voor is, neem dan even contact met ons op. Deelname is ook geschikt voor jonge honden, we passen de duur en de moeilijkheidsgraad aan.

 

Links

VVV gemeente Berkelland

plattegrond