Vergaderen Feesten en Partijen

Vergaderen – Feesten – Partijen bij Veldzicht

Landelijk vergaderen in Gelderland

Landelijk vergaderen? Kom naar Veldzicht! Je vergadert hier letterlijk op het platteland, rust en ruimte is gegarandeerd. Veldzicht biedt de perfecte omgeving om weg van alle stress en tijdsdruk een vergadering of een meerdaagse training te organiseren en te proeven van het Gelderse Platteland.

Vergaderruimte

In ’t Bakhuus beschikken we over twee ruimtes, waarvan één ruime functionele vergader ruimte waar je met 40 personen kunt vergaderen. Je beschikt altijd alleen over de ruimte, zodat je niet gestoord wordt door andere groepen of gasten. In de vergaderruimte zit een kleine loungehoek, en een bar.

Alle faciliteiten zijn aanwezig: gratis draadloos internet en de benodigde audiovisuele middelen. ( o.a. beamer, groot scherm en microfoon)

Ontbijt, lunch, borrel en diner, kan ook verzorgd worden, zodat u ontspannen en vol energie de dag door komt.

Een zee aan ruimte voor allerlei activiteiten

Veldzicht is gelegen in het buitengebied van Haarlo in de gemeente Berkelland. De perfecte plek voor een buitenactiviteit vanwege het omringende –Geldersch Landschap- ideaal voor een vergaderbreak. Buiten op ons terrein beschik je over een zee aan ruimte voor allerlei (teambuilding)activiteiten.

Omgeving

Deze vergaderlocatie is bijzonder gunstig gelegen in de driehoek Zutphen – Enschede – Winterswijk.  Op het terrein zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig (ca. 40).

 

Heerlijk na een fietstocht ‘Effen Uutbloazen’ ?

Veldzicht heeft bij ’t bakhuus een ruim terras, waar u kunt genieten van de rust op het platteland onder het genot van een kopje koffie en heerlijk appelgebak met slagroom.

  

Feestlocatie

Een feest bij Veldzicht staat garant voor een gastvrije beleving ! De zaal in ’t bakhuus is perfect geschikt voor kleine en grote gezelschappen v.a. 20 t/m 100 personen. Heeft u een groter gezelschap v.a. 50 personen, dan is er de mogelijkheid om twee zalen samen te voegen tot één grote zaal.
Bij mooi weer kunt u vanuit deze zaal gebruik maken van het terras voor ’t bakhuus.

De Klok in Eibergen is onze vaste cateraar. Tegenwoordig is er meer mogelijk dan alleen een koud-warm buffet de Klok serveert amuses/tapas catering, fingerfood tot thematische buffetten, foodtruck of een gebakkraam en ijsfiets, De Klok heeft diverse smaken voor u in petto.

Afhankelijk van uw wensen en budget kunnen wij samen met u een programma op maat maken.
Komen er kinderen op uw feestje, ook daar is aan gedacht.
Op de speelweide en ons erf  is er voor de kinderen genoeg te beleven. Er een speeltuin met een schommel en trampoline,  er zijn skelters en lopen er kippen, zwijntjes en een lieve hond rond over het erf en in het weiland staan pony’s.

 

 

 

Links

VVV gemeente Berkelland

plattegrond