Meest gestelde Vragen

Kan ik momenteel in de coronatijd nog op vakantie bij Camping Veldzicht

U kunt nog komen en bent welkom op onze Camping als u, in uw kampeermiddel een wc heeft en de mogelijkheid heeft om uzelf te wassen. Momenteel is onze horeca en sanitair gesloten t/m 19 mei. U kunt wel uw chemisch toilet legen bij de daarvoor bestemde stortplaats.

Kan ik mijn reservering voor de periode t/m 2 juni 2020 wijzigen naar een andere datum ivm de Corona? 

Wij zijn begaan met ieders onrust, en blijven ook in deze uitzonderlijke situatie gastvrij. Daarom hebben we gemeend hiervoor een oplossing te moeten zoeken. U kunt t/m 19 mei per mail, nog aangeven dat u uw reservering wil omboeken naar een nieuwe datum. (de nieuwe datum hoeven wij nog niet gelijk te weten). Wij geven u een gerust-op-vakantie-garantie. Dit houd in dat wij het betaalde bedrag voor uw reservering omzetten naar een tegoed voor de nieuwe reservering. Deze nieuwe reservering dient u te boeken binnen een jaar. (na uw oorspronkelijke reserveringsperiode.)

Jubileum weekend 8 9 10 mei

Ons 35 jarig bestaan hebben wij stilletjes voorbij laten gaan, de feestelijke activiteiten zullen we verplaatsen naar volgend jaar. Want JA…wij gaan door, wij hebben vertrouwen in de toekomst. Onze gemoedelijke camping heeft ruime plaatsen, ligt in een prachtige omgeving, waar je nog echt kunt genieten van de stilte en rustgevende natuur. Iets waar veel mensen nu behoefte aan hebben.

Ik heb gereserveerd maar nog geen reserveringsbevestiging ontvangen?

Het kan zijn dat wij uw e-mailadres niet goed hebben ontvangen of dat er met de postbezorging iets mis is gegaan. Heeft u gereserveerd, maar nog geen bevestiging ontvangen ?  Check voor de zekerheid uw Spambox. Neem dan contact met ons op via  mail of op telefoonnummer 0545261290.

Hoe betaal ik mijn vakantie?

Na het reserveren ontvangt u van ons een reserveringsbevestiging. Hierop staan tevens de betalingstermijnen.  En een link om via iDEAL te betalen.

Zijn er auto’s toegestaan op de camping?

Ja, er mag één auto op het terrein geparkeerd worden. Een eventuele tweede auto kunt u parkeren op de parkeerplaats vooraan de camping. 

Zijn barbecues en vuurkorven toegestaan op de camping?

Ja, maar alleen in overleg is het gebruik van een barbecue of vuurkorf toegestaan, indien u de nodige voorzorgsmaatregelen neemt. De barbecue dient op een veilige plaats te staan. Alleen aanmaken met aanmaakblokjes. Open vuur direct op de grond is niet toegestaan. Mocht er erge droogte zijn zoals in de zomer van 2018 dan is gebruik van barbecue en vuurkorf  niet toegestaan

Zijn huisdieren toegestaan bij camping Veldzicht?

Huisdieren zijn welkom op de camping mits u ze aangelijnd houdt. Uitlaten is alleen toegestaan buiten de camping. Honden mogen niet zwemmen in de visvijver.

Kan ik een bijzettentje plaatsen bij mijn gereserveerde plek?

Dit kan altijd bij de kampeerplaatsen. Dit wel melden bij uw reservering.

Logés zijn van harte welkom.

U dient uw logé wel aan te melden bij de receptie. De kosten hiervoor zijn bij een kampeerplaats € 5,25 per persoon per nacht. 

Is er een wasmachine en droger op de camping?

De camping beschikt over één wasmachines en droger. Wassen kan tegen betaling. U kunt uw was afgeven bij de receptie. Wij verzorgen dan uw was.

Is er een recreatieteam aanwezig?

Er is bij ons geen recreatieteam. Wel organiseren wij elke maand één of meerdere leuke activiteiten voor jong en oud.

Kunnen familie/vrienden een bezoekje brengen aan de camping?

Bezoekers zijn van harte welkom een bezoeker betaald €1,- voor toegang tot de camping. U dient uw bezoeker wel aan te melden bij de receptie.

Kan ik boodschappen doen op de camping?

De camping heeft geen eigen kampwinkel. Wel verzorgen wij op bestelling elke morgen verse gebakken broodjes. Tevens zijn er verse eitjes aanwezig. De Plusmarkt in Eibergen bezorgd boodschappen op de camping.

Is er WIFI op de camping?

Ja, er is WIFI Netwerk beschikbaar op de gehele camping. Bij de receptie kunt u een WIFI code aanvragen. Op de camping is de  WIFI gratis.

Wanneer is de Camping geopend?

De camping is het gehele jaar open, in de winter is er een verwarmd toiletgebouw in onze kantine. Het grote centrale gebouw midden op de camping is dan gesloten.

Hoe blijf ik op de hoogte van de laatste aanbiedingen?

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen. Volg ons daarnaast op sociale media voor de laatste nieuwtjes.

 
Links

VVV gemeente Berkelland

plattegrond