Meest gestelde Vragen

Ik heb gereserveerd maar nog geen reserveringsbevestiging ontvangen?

Het kan zijn dat wij uw e-mailadres niet goed hebben ontvangen of dat er met de postbezorging iets mis is gegaan. Heeft u gereserveerd, maar nog geen bevestiging ontvangen ?  Check voor de zekerheid uw Spambox. Neem anders contact met ons op via  mail of op telefoonnummer 0545261290.

Hoe betaal ik mijn vakantie?

Na het reserveren ontvangt u van ons een reserveringsbevestiging. Hierop staan tevens de betalingstermijnen.  En een link om via iDEAL te betalen. U betaald de helft aan, de andere een dag voor aankomst. 

Is er sanitair voor mindervalide mensen aanwezig?

Ja er is een ruime rolstoeltoegankelijke douche en wc ruimte, met spiegel en wasbak. Een douchekruk, beugels bij wc en douche. U kunt vragen om een sleutel die u bij u kan houden tijdens uw verblijf, en toegang geeft tot het sanitair.

Zijn er auto’s toegestaan op de camping?

Ja, er mag één auto op het terrein geparkeerd worden. Een eventuele tweede auto kunt u parkeren op de parkeerplaats vooraan de camping. En kost €1,- p.d.

Zijn barbecues en vuurkorven toegestaan op de camping?

Ja, maar alleen in overleg is het gebruik van een barbecue of vuurkorf toegestaan, indien u de nodige voorzorgsmaatregelen neemt. De barbecue dient op een veilige plaats te staan. Alleen aanmaken met aanmaakblokjes. Open vuur direct op de grond is niet toegestaan. Mocht er erge droogte zijn  in de zomer dan is gebruik van barbecue en vuurkorf  niet toegestaan.

Is het mogelijk om iets te eten in de kantine?

Verkrijgbaar zijn bij ons: Een tosti ham kaas, een portie bitterballen en een gehaktbal. En we hebben koffie/thee met appeltaart. Er zijn verschillende horecazaken uit de omgeving die bezorgen op de camping. Er ligt een lijst in onze kantine. Het is niet toegestaan om uw eigen (of het bestelde) eten en drinken te nuttigen in onze kantine of op ons terras. 

Zijn huisdieren toegestaan bij camping Veldzicht?

Huisdieren zijn welkom op de camping mits u ze aangelijnd houdt. Uitlaten is alleen toegestaan buiten de camping. Honden mogen niet zwemmen in de visvijver.

Kan ik een bijzettentje plaatsen bij mijn gereserveerde plek?

Dit kan altijd bij de kampeerplaatsen. Daar zijn wel kosten aan verbonden. Dit wel melden bij uw reservering.

Logés zijn van harte welkom.

U dient uw logé wel aan te melden bij de receptie. De kosten hiervoor zijn bij een kampeerplaats € 5,00 per persoon per nacht. 

Is er een wasmachine en droger op de camping?

De camping beschikt over één wasmachines en droger. Wassen kan tegen betaling. U kunt uw was afgeven bij de receptie. Wij verzorgen dan uw was

Is er een recreatieteam aanwezig?

Er is bij ons geen recreatieteam. Wel organiseren wij elke maand één of meerdere leuke activiteiten voor jong en oud. En kinderen vermaken zich prima op het erf met elkaar.

Kunnen familie/vrienden een bezoekje brengen aan de camping?

Bezoekers zijn van harte welkom een bezoeker betaald €1,- voor toegang tot de camping. U dient uw bezoeker wel aan te melden bij de receptie. Auto parkeren op de parkeerplaats

Kan ik boodschappen doen op de camping?

De camping heeft geen eigen kampwinkel. Wel verzorgen wij op bestelling elke morgen verse gebakken broodjes. Tevens zijn er verse eitjes aanwezig. De Plusmarkt in Eibergen bezorgd boodschappen op de camping.

Is er WIFI op de camping?

Ja, er is WIFI Netwerk beschikbaar op de gehele camping. Bij de receptie kunt u een WIFI code aanvragen. Op de camping is de  WIFI gratis.

Wanneer is de Camping geopend?

De camping is het gehele jaar open, in de winter is er een verwarmd toiletgebouw in onze kantine. Het grote centrale gebouw midden op de camping is dan gesloten.

Hoe blijf ik op de hoogte van de laatste aanbiedingen?

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen. Volg ons daarnaast op sociale media voor de laatste nieuwtjes.

 

Links

VVV gemeente Berkelland

plattegrond