Camping Veldzicht is Open

Yes !! 1 juli sanitair open (🙏hopen dat iedereen zich goed blijft gedragen aldus premier Rutte) Boek nu uw zomervakantie bij ons. 1 pers €82,60 p.w 2 pers. €125,65 p.w. SVR lid. prijzen

Bent u zelfvoorzienend  (wc en wasgelegenheid in uw caravan of camper vouwagen of tent ) dan kunt u nu al terrecht, (een douchetent is niet toegestaan)

Kamperen voor 2 personen €17,95 per nacht *

Onze gemoedelijke camping heeft ruime plaatsen, ligt in een prachtige omgeving, waar je nog echt kunt genieten van de stilte en de rustgevende natuur. Iets waar veel mensen nu behoefte aan hebben. Je kunt hier fijn wandelen en fietsen, we hebben een visvijver en jeu de boules op de camping. De camping grenst aan het Geldersch Landschap heerlijk heerlijk wandel en fietsgebied. Er is water, elektra en een stortplaats voor uw chemisch toilet. Honden zijn welkom.

Er is een apart veld met speelweide voor de kinderen met oa trampoline, skelters, glijbaan, zandbak, mini doeltjes om te voetballen en klimrek en er zijn verschillende dieren aanwezig zoals zwijntjes, kippen, paarden, en schapen.

Vanaf 1 juli staat ook onze safaritent klaar voor verhuur vanaf €500,- p.w. te boeken van zaterdag tot zaterdag
Ook 4 pers blokhutten te huur vanaf €250 p.w.

Graag vooraf reserveren. * kijk voor alle prijzen de prijslijst

Afbeelding kan het volgende bevatten: boom, lucht, gras, plant, buiten en natuur

Tot ziens, tot dan !

Seizoenplaatsen beschikbaar

Wij hebben nog enkele seizoenplaatsen beschikbaar voor het seizoen 2020.

Camping Veldzicht

Plattegrond

 

 

 

 

 

 

 

U wilt kamperen, en slapen op goede bedden? dat kan! Vanaf 1 juli staat onze safari tent weer klaar en ingericht voor de verhuur! De tent staat op plaats 24 van onze camping.

    

De tent staat op een houten vlonder en is 5 x 7,5 meter groot. Er is een woongedeelte, slaapruimte met 5 slaapplaatsen. Het terrasgedeelte is overdekt. De tent is ingericht met stoere, steigerhouten meubels. Er zit een complete éénvoudige keuken in.  Het mag voor zich spreken dat deze mooie tent voorzien is van een koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, borden, bestek en ander toebehoren.  De tent is compleet ingericht voor 5 personen. De bedden zijn natuurlijk bij aankomst opgemaakt! Ook een setje keukenlinnen ligt voor u klaar.

In de maanden Juli en Augustus vanaf €500.- per week .Exclusief: toeristenbelasting €1,25 p.p.p.n. en eindschoonmaak €25,-

 

 

 

 

 

 

Links

VVV gemeente Berkelland

plattegrond