Camping Veldzicht

Camping Veldzicht het hele jaar OPEN.

Alle plaatsen hebben 6 ampére elektra, watertappunt is op t veld.
Onthaasten – Loslaten – Bijkomen – Rust – Ruimte – In Haarlo – Achterhoek – Gelderland – Gehele jaar open – kamperen   – blokhut te huur – Camper en Camping plaatsen – Natuur – trekvogel pad loopt langs de camping – Jeu de boules – Bos – Rivier de Berkel 600m – MTB, Kano of supboard huren op 4 km vd camping – Visvijver op de camping  ( o.a. karpers, voorn, brazem) – Fietsen – Wandelen – Geo-caching – MTB – Kantine met dart en biljart en TV – Speeltuin – Dieren – Skelters – Spacescooters – Trampoline – zwembad zwemplas op 4 km –  Broodjes en Verse eieren te koop – meerdere bezorg mogelijkheden van horeca 🍽 uit de omgeving – Honden welkom – vuurkorf ( in overleg) – gratis WiFi  – ( Minder valide ) Sanitair (verwarmd) – familie douche – babyruimte met badje.
Winterswijk, Enschede, en Vreden (D) op +/- 20 km

Onze gemoedelijke en overzichtelijke camping heeft ruime plaatsen, het is een fijne uitval basis waar stellen, ouderen, jonge gezinnen, of alleenstaanden zich thuis voelen. Door de indeling van de velden vind een ieder bij ons wat zij nodig heeft.

Het ligt in een prachtige omgeving, waar je nog echt kunt genieten van de stilte en de rustgevende natuur. Iets waar veel mensen nu behoefte aan hebben. Je ziet bij ons veel verschillende vogels, reeën langs de bosrand en hazen in de naast gelegen weilanden. We hebben een visvijver en jeu de boules op de camping. De camping grenst aan het Geldersch Landschap heerlijk heerlijk wandel en fietsgebied.

Er is een apart veld met speelweide voor de kinderen met oa trampoline, klimtoestel skelters, glijbaan, zandbak, mini doeltjes om te voetballen en klimrek en er zijn verschillende dieren aanwezig zoals zwijntjes, kippen, paarden, en schapen.

Vanaf Mei  2022 staat ook onze safaritent klaar voor verhuur , te boeken van zaterdag tot zaterdag
De 4 pers blokhutten zijn het hele jaar door te huur

 * kijk voor alle prijzen de prijslijst

 

Tot ziens, tot dan !

Camping Veldzicht

Plattegrond

 

 

 

 

 

 

 

U wilt kamperen, en slapen op goede bedden? dat kan! Vanaf Mei staat onze safari tent weer klaar en ingericht voor de verhuur!

    

De tent staat op een houten vlonder en is 5 x 7,5 meter groot. Er is een woongedeelte, slaapruimte met 5 slaapplaatsen. Het terrasgedeelte is overdekt. De tent is ingericht met stoere, steigerhouten meubels. Er zit een complete eenvoudige keuken in.  Het mag voor zich spreken dat deze mooie tent voorzien is van een koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, borden, bestek en ander toebehoren.  De tent is compleet ingericht voor 5 personen. De bedden zijn natuurlijk bij aankomst opgemaakt! Ook een setje keukenlinnen ligt voor u klaar.

 

 

 

 

 

 

Links

VVV gemeente Berkelland

plattegrond